Şehit Askeri Çoban İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği anlayışa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu iletişim kuran, toplumun inanç ve ahlaki değerleri ile bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan bireyler yetiştirmek.

Misyon: İnanç ve kültüründen aldığı ilhamı, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamaktır. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgürlükçü, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:00 / 14:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitaskericobanihoo.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. BÜLENT ECEVİT CAD. NO 13 İÇ KAPI NO B ERGANİ / DİYARBAKIR

Adres - İSTASYON MAH. BÜLENT ECEVİT CAD. NO 13 İÇ KAPI NO B ERGANİ / DİYARBAKIR

Ulaşım Belediye Minibüsüyle Sağlanmaktadır.(çarşı-çemik yolu)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 Km